Aga

Aga

  • kan
  • Aga
  • Aga
  • Aga
  • Aga
AgaAgaAgaAga

A ma bemutatott védencünkről már igazán vártam, hogy írhassak, nagyon aranyos képek készültek róla. Ő jó példa arra, miként változnak a kutyusok, mikor jobb helyre kerülnek, lenyugodnak a kedélyek és beáll egy állandóság, mégha az – egyelőre – egy állatmenhely állandósága is.

Aga hat év körüli fiúcska, Borsod megyéből került hozzánk, miután gazdája benzint locsolt majd felgyújtotta magát. Sajnos, a portáján több rossz állapotban lévő állat élt, Aga egyik társával – és végtelen mennyiségű bolhával – hozzánk került. Az első napokban féltek, a kötelező fürdőzést és kozmetikát érthetően nem viselték jól. Azóta viszont több hét is eltelt, és úgy érzem, a fényképek magukért beszélnek.

Aga szedett is magára pár kilót, tekintete érdeklődő, nyitott, a mosolya pedig ellenállhatatlan lett. Kenneltársaival szuperül kijön. A pórázt megismerte és már Ő is szívesen indul Neki szombatonként, hogy felfedezze a környéket. A simogatás elől már nem menekül, hanem örömmel fogadja azt. Természetesen, az új gazdinak azzal számolnia kell, hogy Aga sok türelmet és foglalkozást igényel, hogy az új környezetében is feloldódjon majd, illetve hogy az újdonságokhoz magabiztosan álljon. Szüksége van a támogatásra, hogy egy kiegyensúlyozott kutyus lehessen.

Ha úgy érzed, hogy Te vagy az, aki Agának megadná a végleges családot, megmutatná Neki, milyen az, amikor sok a szeretet, a pocakvakarás, és türelemmel mutatnád meg Neki a világot, akkor hívj minket a 06205435092-es telefonszámon. Aga már várja a látogatásod!