Arcos

Arcos

  • kan
  • Arcos

Halihó!

Bemutatkozhatok Nektek?

Arcosnak hívnak, de rögtön le is szögezném, hogy tipikus esete vagyok annak, amikor a névválasztás félre sikeredik, és erre mindenki csak akkor jön rá, amikor a keresztszülők is otthon és a keresztelős süti is már csak egy szép, de leginkább távoli emlék.

Először is azt emelném ki a legjellemzőbb tulajdonságaim közül, hogy egy szerény fiúcska vagyok. ????

Tesóimmal nagyon fiatalon, zsákba raktak ki minket egy esős, őszi estén. Azóta nőttem “egy kicsit”, de még most sem vagyok idős, hisz becsült születési dátumom 2023 októbere. Szóval ősztől itt élünk, hárman már szerencsések voltak és gazdisodtak, viszont én még negyedmagammal mindig várok.????

Na de kanyarodjunk oda, hogy milyen is vagyok, vagy épp milyen nem vagyok… ahogy láthatjátok a fotogén szót nem én ihlettem. ????

A Lányok elég edzettek ezen a téren, de sikerült megizzasztanom őket. Bármit csináltak, mutattak, bennszülött indiánokat utánoztak én látszólag akkor is csak unottan bámultam magam elé. Nem értették, hogy próbálok csábos és meggyőző fejet vágni, hogy Ti most itt azonnal telefonáljatok. Így a képeket nézve igazuk volt, nem igazán sikerült. ????‍♀️????

Térjünk rá a belső értékekre, hisz az számít igazán: megfontolt, aranyos, kedves, jószándékú és türelmes vagyok. Bármihez szívesen csatlakozom, ahol kétlábú közelében lehetek. A szeretet számomra a legfontosabb, adni és kapni is szeretek. ❤️ Szerinted kell ennél több??

Ha felcsigáztalak, hogy milyen arcot vágnék Hozzád élőben, gyere el szombati nyílt napunkon Csévharasztra vagy hívj fel a 0620 543 5092-es számon és egyeztess időpontot az asszisztensemmel. ☺️