Beigli

Beigli

  • szuka
  • Beigli
  • Beigli
  • Beigli
  • Beigli
BeigliBeigliBeigliBeigli

Sziasztok!

Itt a vissza nem térő alkalom, hogy ne csak az év végi időszakban gondolj a bejglire, hanem egész évben élvezd! Bár az illata kicsit más, az ízét inkább senki se derítse ki, de biztos, hogy nagyobb boldogságot fog jelenteni, mint egy rúd karácsonyi süti rejtélyes megfogyatkozása! Bemutatjuk Beiglit!

Beigli Borsod megyéből érkezett hozzánk, már két gazdát is maga mögött tudhat, ugyanazon indok miatt: szökik. Nem kell sokáig gondolkodnunk, mégiscsak beagle vér csörgedezik az ereiben, vele menni kell, felfedezni, sétálni, játszani, örökké csak szaglászni hagyni és ha ez nem történik meg, akkor bizony a kis makacs teremtés gondoskodik arról, hogy magának teljesítse igényeit.A leányzó örömmel fogadja az embereket; mondanom sem kell: imád sétálni, alig várja, hogy kattanjon a nyakörvén a póráz és induljon a felfedezés! Persze a simogatás, fülvakarás, kényeztetés is jöhet, hajrá! De persze mindezt egy vadonban történő kalandozás után!

Beigli 2013 májusában látta meg a napvilágot, nyolc éves, ivartalanított hölgy, aki a beagle-ök mindhárom színében pompázik. Pofikája kicsit már őszes, de fülei semmit sem veszítettek végtelen puhaságukból. Tekintetében olykor már felfedezhető egy kis komótosság, hiszen mégsem kölyök kutya már, de az energiaszintje koránt sem apadt le az alacsony szintig az évek során. Amint kikerül a kennelből figyel a zajokra, az orra a levegőben, a tekintetével igyekszik minden zaj- és szagforrást lokalizálni.

Olyan gazdit keresünk Beiglinek, aki ismeri a fajtával járó igényeket, aki nem rest sokat sétálni vele, kalandokra vinni, sok türelemmel okítani és legfőképpen: élete végéig elköteleződni mellette.

Ha úgy érzed, hogy Te vagy az, akit keresünk, akkor hívj minket a 06205435092-es telefonszámon!

Beigli Pest megyében, Csévharaszton várja a kalandorokat!