Curtis

Curtis

  • kan
  • Curtis
  • Curtis
  • Curtis
  • Curtis
CurtisCurtisCurtisCurtis

Sportemberek, futók, kirándulók, biciklizők, fáradhatatlanok, figyelem, figyelem!
Ha Te olyasvalaki vagy, aki állandóan futni, kirándulni, sétálni jár, ha sok-sok energiád van, aminek levezetéséhez társat keresel, akkor most állj meg! Ugyanis itt van a tökéletes társ a hosszú kilóméterek megtételéhez!

Curtis 2019. júniusában születehetett, ivartalanított fiúcska. Pilis utcáin kóborolt, mikor egyik önkéntesünkhöz került, aki Tőlünk kért segíséget. Hamar kiderült, hogy Curtis nem bírja a kennel fogságát, nagy erőkkel próbálja kirágni magát a rácsok közül, hogy világgá mehessen végre.

A szombati séták során, amint kikerül a kennelből kettőhússzal megy a feje után. Hatalmas energiaszintje van, így nagyon igényli a fizikai és mentális fárasztást egyaránt. A kutyasuli elengedhetetlen közös program lesz, de biztosak vagyunk benne, hogy Curtis hamar venni fogja az ottani akadályokat is.

Nagyon várjuk egy olyan család jelentkezését, ahol mozgalmasak a mindennapok és ebbe Curtist is boldogan vonnák bele. Biztos vagyok benne, hogy bármilyen hosszú aktivitásról is legyen szó, Curtis vígan ott lesz az elejétől a végéig támogatva a gazdit, hogy aztán az izmok kinyújtását követően együtt rogyjanak le a tévé elé kiélvezve a jól megérdemelt pihenést!

Curtis Csévharaszton, Pest megyében várja leendő csapattársait. Hívásokat a 06205435092-es számon várjuk.