Frodó

Frodó

  • kan
  • Frodó
  • Frodó
  • Frodó
  • Frodó
FrodóFrodóFrodóFrodó
Frodó 2018 májusi születésű kan kutyus. Amikor megismertük, egy aprócska kiskutya volt, aki a mamájával együtt került a Menedékbe. Akkor még nem gondoltuk, hogy a kamaszkorát, sőt a felnőtté cseperedését is végig kísérhetjük. 😔
Nagy reményekkel írtunk róla cuki, gazdikereső postot, hisz a hiedelem úgy tartja, hogy a kölyökkutyákért kapkodnak a gazdijelöltek. Sajnos nem mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy az a nagy könyvben meg van írva.
Így történhetett, hogy Frodó több mint 2 év után is gazdi után vágyakozik. Mindig hatalmas csóválással vizslatja a jelölteket, hátha ott lapul valahol az a valaki, aki végre Őt választja.
Egy feltétlenül kedves és nyugodt kutyus, aki az ember elé kucorodik és kérlelő szemekkel vizslatja, hogy egy kis simogatáshoz jusson. Alkalmazkodó is, hisz eddig annyi társával élt már békében, jelenleg is két másik kutyus jóbarátja. Annyira szeretetéhes, hogy az emberi társaság hiányát kutya társakkal pótolja. Több barátja is volt már, akikkel elválaszthatatlanok voltak, együtt aludtak, együtt ettek, mindaddig, amíg a szeretett négylábú gazdihoz nem költözött. Ilyenkor Frodó bánatosan vette tudomásul, hogy Ő ismét a kennelben maradt, immáron sokadszorra, magányosan. 🥺
Éppen ezért, Frodó mellé szeretnénk egy olyan családot, ahol van másik kutyus, akivel kedvére játszhat, vagy ahol nagyon sok időt tölthet a gazdikkal.
Ha Te vagy az vagy ismersz valakit, akivel Frodó élete teljes lehet, kérlek keress minket a 06 20 543 5092-es számon.
Pest megye, Csévharaszt
📸: Martha Tailor