Gyopár mami

Gyopár mami

  • Gyopár mami

Az élet igazságtalan!
Gyopár mamika januárban került a gondozásunkba mozgásképtelenül, csontsoványan, halott babákkal a testében. Több műtéten is átesett, mivel a végbele folyamatosan kifordult. Az élet nem sok jót adott neki, nem szerették, soha nem simogatták, a végletekig kihasználták, szaporították. Ennek ellenére még mindig bízott az emberben, kis boci szemeivel egy gazdiért könyörgött. Egy nap, amikor talán már senki sem számított rá, Gyopár lehetőséget kapott egy igazi boldog életre. Október végén számoltunk be arról, hogy rátalált a szerencse, ágyban alvós, boldog kutya lett. Minden tiszteletünk az ilyen embereké, akik bár tudják, hogy egy idős kutya örökbefogadása esetén, lehet nem sok idejük lesz együtt, mégis önzőséget félre téve csak a kutya érdekeit nézik, s arra gondolnak, hogy az utolsó heteket, hónapokat, éveket boldogan töltse.
De az élet igazságtalan!!! Hosszú évekbe telt, mire Gyopár szerető családban tudhatta magát… viszont ez a boldogság csak 2 hétig tarthatott 
Mi mégis úgy gondoljuk, lelke nyugalomban, a gazdi ölelő karjai között távozott egy olyan helyre, ahol már semmi se fáj.
Ég veled Gyopár!