Jaffa

Jaffa

  • szuka
  • Jaffa
  • Jaffa
  • Jaffa
  • Jaffa
JaffaJaffaJaffaJaffa

Jaffa gazdit keres!Egy „vendég” kislányt szeretnék bemutatni ma Nektek, aki V. Katalin kérésére nálunk kapott ideiglenes elhelyezést. A vendég szó azért idézőjeles, mert a hónapok alatt Ő is, mint minden kis védencünk a szívünkhöz nőtt, és bízunk benne, hogy a bemutatkozója meghozza a hőn áhított gazdit számára ❤️
A története Neszűrben kezdődött, ahol az utcákat rótta. Néhány helybélinek szúrta a szemét, és mindent megtettek annak érdekében, hogy távol tartsák az utcájuktól. Üldözték, és ha a helyzet úgy hozta, a fenyegető szavakat tettek is követték.
Így lett egy szeretetéhes kutyából rettegő, menekülő kutya. ?A kóborlás persze rövidesen azt eredményezte, hogy világra hozta a babáit, ami hatására sikerült Őt hosszú idő után becserkészni. A félénksége nem enyhült, ezért trénerre volt szükség a rehabilitálásához. Kár lenne szépíteni a dolgot, még ma sem tudunk egy merész kutyáról beszélni, de az idők alatt sokat változott. ?Amiben biztos vagyok, hogy rettentően tud szeretni, és csak némi türelemre és bizalomra van szüksége. Kati minden szombaton meglátogatja Őt és együtt sétálnak az erdőbe, lelket melengető a látvány ahogy Jaffa reggeltől a kennelbe toporog és várja, hogy az ismerős arc felbukkanjon. Persze mással is szívesen kirándul, de tudja, hogy Kati szívében kiemelt helyet foglal el és ezt nagyon élvezi. Kutyatársaira hajlamos féltékenykedni ha szeretetről van szó, de a séták alkalmával problémamentesen és vidáman fedezi fel a társaságukban a környéket. Úgy gondoljuk, hogy Jaffa remek társa lehetne egy nagyobb testű kan kutyusnak, de egyedüli, cicamentes környezetben is nagyon tudná élvezni a mindennapokat. A lényeg, hogy szeressék és viszont szerethessen valakit.

Jaffa 5 év körüli, ivartalanított, chipes, oltott kislány, akiről érdeklődni Végvári Katalinnál tudtok privát üzenetben.