Masni

Masni

  • szuka
  • Masni
  • Masni
  • Masni
MasniMasniMasni

Masni ez év februárjában került a gondozásunkba társával. Gazdájuk a halálos ágyán búcsúzott az élettől, az örökös pedig már a kutyák altatását fontolgatta ☹️ Szerencsére akadt egy megmentőjük, aki mindent megtett azért, hogy esélyt kapjanak egy új életre.
Masni 2016-os születésű szuka kutyus. Egy vigyorgós kis tacskó keverék, akiben nagyon sok szeretet lakozik. Gazdája elvesztése és a menhelyi élet kicsit megviselte lelkileg, de napról napra nyitottabb és érdeklődőbb. Ha póráz kattan a nyakörvén felveszi a nyúlcipőt, és igyekszik az egész heti történések nyomait megfejteni az orrocskájával. Az emberekkel barátságos, ha kiszúr minket a távolban vakkantással jelzi, hogy nagyon örülne, ha arra vennénk az irányt  A simogatást és a pocakját is nagyon szereti, finom falatokkal mindig levehető a lábáról 😊 Társai között válogat, fejben komoly listát vezet az elvárásaival, és nem enged a negyvennyolcból, ha a közelében lévő eb nem felel meg mindegyiknek Mondhatnánk zsémbesnek is, de ha a képeken látható bájos mosolyt látjuk, minket azonnal levesz a lábunkról 💝
Amennyiben úgy érzed Masni végleges boldogsága nálad rejtőzik, hívd a 06 20 543 5092-es számot, hogy megbeszélhessük a részleteket.
Pest megye, Csévharaszt