Nyafi

Nyafi

  • kan
  • Nyafi
  • Nyafi
  • Nyafi
  • Nyafi
NyafiNyafiNyafiNyafi

Ma egy igazán egyedi négylábút szeretnék bemutatni Nektek: a neve Nyafi.
Bizonyára emlékeztek, hogy egy kedves csévharaszti lakos segítséget kért. Tudta, betegsége hamarosan el fogja venni az életét, így megkért, hogy ha eljön az idő, két kutyájáról gondoskodjak, próbáljak Nekik egy új otthont keresni, ahol ugyanannyi szeretet és törődést kapnak, mint Tőle. Sajnos, az idő eljött és a két kutyus a Menedékbe költözött. Az egyikük Nyafi volt.

Nyafi 2016 szeptemberi születésű, ivartalanított kisfiú. Fekete, örökké borzas bundája szanaszét áll, meleg barna tekintete a gazdit keresi. Ő az a fajta kutya, aki a szeretetet nem osztogatja mindenkinek. Erre szokták mondani, hogy egygazdás, én talán inkább azt mondanám: hűséges. Amikor valakit a szívébe beenged, akkor Őt feltétel nélkül szereti, ragaszkodik hozzá, vágyik a közelségére és védi. Védi a gazdit és védi a közös területüket. És olyan boldogsággal tekint a kiválasztottra, hogy arra nem is keresek szavakat, úgysem találnék. Hámmal szívesen sétál, egy-két pördülés után a sétáltató körül már peckesen szedi a lábait, szagolgat, érdeklődik. Kennel társaival jól kijön, de egy új négylábú társhoz való szoktatáshoz kellhet egy kis idő.

Ha úgy érzed, hogy egy igazán különleges négylábúval osztanád meg az életed, akkor jó helyen jársz, Nyafi lesz az, akiről ábrándoztál. Hívj minket a 06-20-543-5092 telefonszámon!