Nyüzsi

Nyüzsi

  • szuka
  • Nyüzsi
  • Nyüzsi
  • Nyüzsi
NyüzsiNyüzsiNyüzsi

Nyüzsi kutyus Nyáregyházáról került hozzánk egy társával. Szerencséjükre a szociális munkások nem csak a gyerekek jólétét kísérték figyelemmel, hanem a kutyusok miatt is aggódtak, így felvették velünk a kapcsolatot.

Nyüzsi egy év körüli, ivartalanított kislány kutyus, aki alig ér magasabbra, mint az ember bokája. Mérete azonban nem befolyásolja abban, hogy mindenhová kövessen valakit, lábait sebesen szedi, ha valaki végre az udvarra érkezik. Menet közben előszeretettel ugrál fel, hogy puszit adjon a kézre illetve, hogy kérjen egy kis simogatást, vakargatást. Nagyon szeretne a figyelem középpontjában lenni, ezért ha kell mászik is kerítésen, árkon-bokron. Hihetetlenül sok szeretet lakozik benne, amit szeretne megosztani akivel csak lehet. Pórázon szépen sétál, peckesen kapkodja apró lábait, de sétáltatója meglétéről rendszeresen meggyőződik. Hívásra már repül is közel, hogy egy gyors simi után folytathassa a szaglászást.

Mindenképp benti tartással keresünk otthont Neki, lehetőleg olyan családban, ahol mindig van otthon valaki. Nyüzsi ideális családi kutyus, mindenkivel szuperül kijön legyen az két- vagy négylábú, azonnal mindenki legjobb barátja szeretne lenni. Lehengerlő személyisége, mókás ábrázata, örökké vigyorgó arcocskája azonnal elfeledtet minden bánatot, garantáltan ragadós a jókedve!

Nagyon várjuk a lelkes jelöltek telefonszámát a 06205435092-es telefonszámon. Nyüzsit Csévharaszton, Pest megyében lehet meglátogatni.

📷: Pets On The Web