Pite

Pite

  • szuka
  • Pite

Az állatorvosi becslés szerint Pite 2023 júniusában láthatta meg a napvilágot. Pilisről került a Menedékbe két testvérével, hála lelkes Önkénteseinknek. Egy elhagyatott porta udvarán találták őket papírdobozban, vélhetően nem kívánt szaporulat voltak, és a “gazdák” ezt találták a legetikusabb megoldásnak.

Hátra hagyva a múltat, reményekkel teli kezdte meg nálunk az új (reméljük ideiglenes) életét. Egy nagyon vidám és alkalmazkodó kiskutyáról van szó, aki szereti a testvéreit, illetve minden négylábút, aki kedvesen közeledik felé. Pici termete miatt azt hihetnétek, hogy a nagyobb testű kutyák társasága félelemmel tölti el, de ez szerencsére nincs így, egy igazán bátor kislányról van szó. ????????

Nem veti meg a rosszalkodást sem, így aki nem ismeri a kölykökre jellemző mindent ellopok és szétrágok, illetve mindenhova is pisilek/kakilok magatartást az már ne olvasson tovább. Persze nem ennyire vészes a helyzet, de egy kölyökkutya talán jobban megtépázza az ember idegeit az összeszokás és cseperedés ideje alatt, így mindenképp türelemmel és szeretettel nevelő gazdit keresünk a számára ????

Ő cserébe biztosítani tudja a jó kedvet, kacagást, örökké tartó szeretetet és hűséget. Ezt az ajánlatot kár lenne kihagynotok! ????

Érdeklődni Csévharaszton vagy a következő telefonszámon tudtok: 06205435092