Süveg

Süveg

  • kan
  • Süveg
  • Süveg
  • Süveg
SüvegSüvegSüveg
Bizony, most nehezen írom ezt a mai posztot. Szeretnék reménykedni, de nem merek, hiszen annyiszor próbáltuk már, de senki sem jelentkezett. Szóval most megpróbáljuk újra.
Süveg 2015 szeptemberében született, két hónaposan került a Menedékbe testvérkéivel. Az, hogy ma, 2021. február 10-én Róla írok, egyet jelent: ez a kutyus már a felnőtt korban van és kennelben élte le az eddigi életét. Persze szeretjük mi, szombatonként örömmel sétál, de nem ismeri azt, amikor Ő a család egyedüli kedvence (vagy csak egy-két kedvenc van rajta kívül), amikor nem csak pár perc jut rá a sok-sok társ között. Nem ismeri milyen az, amikor naponta vannak séták, hosszúra nyúló fülvakarás és pocaksimogató szeánszok, hogy el lehet lenni a gazdi közelében csak úgy, vagy hogy milyen együtt tévézni egy hosszú nap után. Amikor a lelkes, csilingelő “Gyere!” mindennapos és mégis annyira csodálatos: mert csak Neki szól. És Ő csak szaladna, suhanna, futna a gazdi felé, hiszen végre rátalált a hosszúra nyúlt bújócska után.
Süveg igazán nagyszerű kutyus. Emberekkel, kutyákkal egyaránt szuperül kijön. Az évek során több kenneltársa is volt, sosem akadt gondja senkivel. A látogatókat pedig a mai napig nagy érdeklődéssel fogadja, örömmel megy sétára bárkivel. Barátkozik, bújik, belesimul a feje az ember tenyerébe. Közepes termetű, kissé szálkás, néhol göndörke szőre van és igazán, de nagyon meleg, barna tekintete. A szemei még csillognak. Várakozással tele. De vajon meddig?
Kérlek segítsetek! Osszátok meg minél többen, ajánljátok ismerősöknek, akikről tudjátok, hogy kutyust szeretnének.
Ne hagyjátok, hogy Süveg a kennelben élje le egész életét! Ne kelljen itt megöregednie, hogy aztán majd évek múltán, öreg korára kelljen posztot írnunk, hogy élete utolsó napjaira fogadja valaki.
Reménykedve várjuk a hívásokat a 06205435092-es telefonszámon és/vagy az üzeneteket a Facebookon.
Süveg pedig Csévharaszton, Pest megyében várja a látogatóit. ❤