Szellő

Szellő

  • szuka
  • Szellő
  • Szellő
  • Szellő
SzellőSzellőSzellő

Kutyameleg van!

Hiába az árnyas kennelek, a vízzel teli tejes ládák és pancsolók, védenceink is nehezen bírják ezt az időt. Így jöjjön egy kis Szellő, hátha sikerül jobban elviselni ezt a nagy meleget.
Szellő 2015 júniusi születésű szuka kutyus, immár négy éve él velünk. Annak ellenére, hogy egy végtelenül kedves, jószívű, bújós, nyugodt leányzó, aki még nyomokban labradort is tartalmaz, mégsem érdeklődött iránta senki. Pedig aztán vele nem lenne nehéz az élet. Nem mondanánk egy magas energiaszintű kutyusnak, ha séta közben a gazdinak megállni és leülni van kedve, leül, ha menne tovább, akkor Ő is szedi a lábait. Nem az a csillárról lógó, pusztító cukorfalat, inkább az, akivel együtt lehet filmezni, vállalja a főkostoló szerepét a konyhában és szívesen veszi fel az ágymelegítő szerepét a hideg téli éjszakákon.
És sajnos nincs jelentkező. Talán az rettenti el az embereket, hogy 2015 júniusi születésű? Pedig aztán van még benne bőven kilométer, és annàl is több szeretet. Legyen felnőtt vagy gyerek, legyen szó kiskutyáról vagy óriás méretről, Ő nem bánja. Mindenki fele nyit. ❤
Nagyon várjuk, hogy a telefon Szellő miatt csörrenjen. Ugye nem hagysz cserben?
06205435092