Szikra

Szikra

  • kan
  • Szikra
  • Szikra
  • Szikra
  • Szikra
SzikraSzikraSzikraSzikra

Szikra 2019-es születésű, ivartalanított kanocska, aki fiatal kora ellenére borzasztó állapotban került hozzánk. Segítséget az Aggtelek környéki állatmentők kértek számára. Amikor bekerült, akkor más kutyával való összeengedésről szó sem lehetett, bundája nagy foltokban hiányzott, szegénykém, nem nézett ki túl bíztatóan. Azonban szerencsére a kezelésnek és az idő gyógyító erejének aranysárga bundája már mindenhol gyönyörűen kinőtt. Az itt töltött idő során a kutyákkal való viszonya is enyhült, bár szereti, hogy ha Ő a főnök, már nem fitogtatja az erejét csak úgy.

Szikra emberekkel kedves, a sétát, mozgást nagyon igényli. Azért meg kell hagyni, a nagy melegben Ő sem bánja, ha ez az árnyékban történik és nem nyúlik nagyon hosszúra. Ha mégis ez történne, akkor az első adandó árnyékos helyen megadja magát, elfekszik és csak hosszas percek múltán hajlandó folytatni az utat, legyen bármilyen közel is a végállomás. A fiatal kutyusok hebrencsségével Ő is rendelkezik, a maga bohókás, vidám módján szeretné felfedezni, megismerni a világot.

Olyan gazdit keresünk Neki, aki határozottan és következetesen tudja terelni ezt a fiatal fiúcskát az életben. Ha úgy érzed, hogy ez Te lennél, akkor keress minket a 06205435092-es telefonszámon.