Tánci és Tangó

Tánci és Tangó

  • Tánci és Tangó
  • Tánci és Tangó
  • Tánci és Tangó
  • Tánci és Tangó
Tánci és TangóTánci és TangóTánci és TangóTánci és Tangó
Már hetek óta vártuk, hogy ezt a posztot megírhassuk, hogy megoszthassuk veletek az örömünket. ?
Ahogy tegnap arról beszámoltunk, hat kutyusunk is gazdira talált, azonban két bizonyos kis szerencsésről nem írtunk.
Most eljött az ideje!
Tangó és Tánci is haza költözött, és ami igazán gyönyörű: ezt együtt tehették meg!
A tesók 2019 szeptemberében érkeztek hozzánk hèt társukkal. Az idős gazdánál 11 kutyus volt összesen, kettőt tartott meg végül, akiket mi orvoshoz vittünk és ivartalanítottuk. Hét tesó hamar gazdára lelt, azonban Tangóra és Táncira csak nem akart rámosolyogni a szerencse. Egy-két érdeklődő akadt, de Tangó mindig is nagyon félénk volt Tánci nélkül. Erősen kötődnek egymáshoz, a séták soràn is mindig egymàsra figyelnek, olykor oldaluk is összeér a nagy baktatásban.
Egy napon Tangóra kérő akadt, így ellàtogattak ismerkedni vele. Hogy Tánci se maradjon egyedül a kennelben és segítse, hogy Tangó is oldottabb legyen, együtt mentek ki sétára. A gazdijelölteknek hamar feltűnt a két kutyus közötti kapcsolat, amit nem volt szívük megtörni, így komoly gondolkodnivalóval tértek haza: legyen esetleg két kutyus? Felkészültek rá?
Hamar érkezett az e-mail a hírrel. Bizony arra jutottak, hogy két fővel bővüljön a család! El se hittük, mikor olvastuk, hogy ilyen csoda történhet! Pàr hét előkészület kellett, illetve Táncira egy szemműtét is várt, míg eljöhetett a költözés napja, de addig is minden szombaton eljöttek meglátogatni a tesókat, tegnap pedig elérkezett a nagy nap.
Szilvi, Peti, csodálatos embereket ismerhettünk meg a személyetekben! Azt hiszem, mondhatom, hogy nem csak két négylábú, de minden itt tevékenykedő kétlábú reményét váltottátok valóra azzal, hogy lehetővé tettétek, hogy Tangó és Tánci együtt élhessék le az életüket!
Nagyon sok boldogságot kívánunk! ❤