Tánci

Tánci

  • szuka
  • Tánci
  • Tánci
  • Tánci
TánciTánciTánci
Ma este egy nagyon szerény, visszafogott, csupaszív kutyust szeretnék bemutatni, remélve, hogy hamar megleli a családot, akit megérdemel! ❤
Tánci 2018 novemberi születésű, ivartalanított kislány, egyértelmű labrador jegyekkel. Ez nem csak külsőleg mutatkozik, a lelke is igazi labrador. Szeretetre vágyó, kedves, bújós.
Tánci sokáig nem léphetett gazdikereső státuszba, mert a szemét műteni kellett. Szempillái eltévesztették az irányt, így befelé kezdtek el nőni, irritálva gyönyörű barna szemeit. Mára már csak a szeme körül ékeskedő “okuláré” árulkodik arról, hogy valami nem volt az igazi.
Tánci olyan, mint egy virág, ami még nem nyílt ki. Elsőre kicsit félénk, de szívesen indul sétára bárkivel, ameddig más kutyusok is benne vannak a csapatban, ezért olyan helyet keresünk Neki, ahol lehet egy kutyus társa is a kétlábúak mellett. Reméljük, hogy a másik négylábú (vagy három vagy akár gurulós) példamutató viselkedése mellett Ő is könnyebben veszi majd az új otthon kihívásait és könnyebben kinyílik majd az új környezetben is.
Izgatottan várjuk azok a gazdik jelentkezését, akik kutyusuk mellé társat keresnek (vagy rögtön két kutyát fogadnának örökbe 😉 ), és vállalják, hogy sok szeretettel és gondoskodással “öntözik” ezt a virágszálat. Biztos vagyok benne, hogy gyönyörű virágokkal halmozza majd el a családot!
Várjuk hívásod a 06205435092-es telefonszámon!