Zizi

Zizi

  • szuka
  • Zizi

Úgy tűnik a mini kutyusaink gazdikereső hete ez, kedden Csucsu mutatkozott be Nektek, ma pedig Zizike lép színre. ☺️

Ő egy papillon jellegű, 2019-ben született kiskutya, aki Zsámbok és Vácszentlászló között kóborolt a sötétben. Állatbarátok fogták meg és keresték az eredeti gazdáját, de senki sem jelentkezett érte, ezért hozzánk került.

Félénk kislány, emberekkel kicsit tartózkodó, de csak addig, amíg meg nem bizonyosodik arról, hogy nem akarják bántani. Kis simogatás után már levakarhatatlanná válik és azonnal ölbe kéredzkedik.

Kutyákkal más a helyzet, szívesen tart kioktatást bármilyen méretű, fajtájú kutyának és a kicsi a bors, de erős elv alapján el is hiszi, hogy ő a főnök. Gondolom nagy titkot nem árulok el azzal, hogy teljesen ártalmatlan, de cserébe mókás jelenetekben van részünk. ????

A Zizike iránt érdeklődőknek tudnia kell, hogy a kis szíve úgy ver, mint egy gőzmozdony, ami miatt orvosi vizsgálaton is átesett már és kiderült, hogy nem csak az izgalom fokozza a dobogást, hanem szívbeteg, erre azóta is gyógyszert szed.

Amennyiben ennek ellenére is úgy érzed, hogy Zizikével összetartoztok, hívd a 06205435092-es számot vagy látogasd meg Csévharaszton szombati nyílt napunkon.