Zsálya

Zsálya

  • szuka
  • Zsálya

Zsálya mondhatni rekord idő alatt gazdisodott, de ez nem meglepő, hisz egy nagyon kedves kutyus. A család egy másik védencünket nézte ki ma

Zsálya 2020 októberében születhetett, előélete ismeretlen. Zsámbok környékén kóborolt, mikor önkénteseink útjába akadt. Zsálya egyszer már gazdisodott tőlünk, azonban kiderült az ő szükségletei, és amit a gazdi kínálni tud, nincsenek összhangban. Node, most reméljük, hogy eljön az a sportos igazi, aki örömmel köti le Zsálya mindenféle energiáit. ????

Zsálya egy igazán lendületes személyiség, aki leginkább a szabadban, a séták alatt érzi jól magát. Szeret rohangálni, nagyon mozgékony kutyus. Fiatalos, bohókás, örökmozgó jelleme igazi egyéniséggé teszi. Kicsit olyan „megy a saját feje után” típus, de a séták felénél amikor már kiszaglászta magát, akkor a póráz másik végén lévő embertársra is felfigyel és oda is bújik, meghálálva a törődést. Mellette nem lehet szomorkodni, vidám, felfedező természete a séták alatt is mosolyt csal az arcunkra. Öröm nézni, ahogy ez a kutyus élvezi az életet. Jó lenne, ha minden nap megadatna neki egy gazdi törődése, odafigyelése.

Ha úgy érzed Te vagy az, aki ezt meg tudná neki adni, ne habozz, jelentkezz a 06205435092-es telefonszámon.