Agyő

Agyő

  • szuka
  • Agyő
  • Agyő
  • Agyő
AgyőAgyőAgyő

Róla írtunk már korábban, akkor segítséget kértünk a számára. Azt szerettük volna, ha ideiglenes befogadóhoz kerül vagy egy kutyakiképző szárnyai alá veszi és némi időt fordít a szocializálására. Sajnos azóta sem érdeklődött senki. Röviden a története. Egy idős hölgy volt a gazdája. Halála után a szomszédok etették, míg nem az örökös fiú 20 000 forintot és egy parancsot adott, hogy azonnal távolítsák el a kutyát. Így kapott nálunk helyet. Rövid idő alatt kiderült, hogy Agyő nem való ennyi kutya mellé, igazából sajnos egyetlen kutyát sem bír elviselni maga mellett 😞 Nem tudjuk, hogy mi hatására alakulhatott ki benne ez a fajta ellenszenv, sajnos bármit próbáltunk tenni, hogy összeszoktassuk más kutyákkal, minden próbálkozás kudarcot vallott.
Szeretnénk kihangsúlyozni, hogy amennyire nem szereti a kutyákat, épp annyira imádja az embereket. Ragyogó szemmel néz mindenkire, aki elsétál a kennelje előtt, illetve ugatással próbálja felhívni magára a figyelmet. Egy család, és egy kedves önkéntes lány kiemelt törődését élvezi, szombatonként mindig hosszú sétát tesznek vele, a gyerekek rajonganak érte és fordítva. Annyira vágyik a szeretetre, az ember közelségére, a gazdája halála miatt elvesztette az otthonát és az egyetlen embert, aki a mindent jelentette számára 😞 Talán ez is közrejátszik abban, hogy a kutyákat nem szívleli 😞 A nem rég örökbe fogadott Ginger is hasonlóan viszonyult a kutyákhoz, mint Agyő, mégis jött egy felelős gazdi, aki mégis őt választotta. ♥️♥️ Séta közben elkerülik a kutyákat, és azóta is teljes az összhang a páros között, ezért nem adjuk fel!
Valljuk be, elég kevés az esélye annak, hogy Agyő kikerül a rácsok mögül, hisz nagytestű, esélytelen, fekete és nem is kölyök, de mi mégis reménykedünk, hogy rátalál a szerencse, és létezik valahol az a gazdi, aki előbb utóbb megtalálja őt.
Sok megosztást szeretnénk kérni!
Pest megye, Csévharaszt
06 20 543 5092

Harangozó Adinának köszönjük a képeket!