Apóca

Apóca

  • kan
  • Apóca

Csókolom!

Zsákos Apóca vagyok. Nevemmel ellentétben, cseppet sem idős (2023 októberi születésű), de annál félénkebb kisfiú. Esetleg volna egy szabad kanapéja számomra?

Azt mesélik nekem itt a gondozóim, hogy nyolcad magammal zsákba kötve találtak minket egy nagyon hideg őszi estén. A vezetéknevem is erre utal. Szerencsénkre Vera néni a szárnyai alá vett minket és meleg kuckóval, finom falatkákkal kikupálta pár napos testünket. Őszintén szólva én erre már nem is emlékszem.

Most jó helyen vagyunk, de… hogy is mondjam? A testvéreim nélkül félelmetes számomra a külvilág, de őszintén szólva néha velük is nehéz. Hangosak, játszanak, azt mondják a gondozóim, hogy nekem is ezt kellene tenni, de én inkább messzebbről szemlélem őket.

Én sokkal nyugodtabb gyerek vagyok, meg kicsit félek is. Beszélték itt a lányok, hogy szükségem lenne egy családra, akik szeretettel és odafigyeléssel támogatnának engem, és sok-sok önbizalom növelő játékkal megmutatnák nekem hogyan is kell igazán élvezni a gyermekkort, hogy felnőtt koromra, belenőve gyönyörű és rajzos bundámba egy igazán kiegyensúlyozott családtag lehessek.

Bárcsak tudnám mi az a család? Esetleg valamelyik néni vagy bácsi nem mutatná meg nekem?

06205435092

Csévharaszt