Borsó

Borsó

  • Borsó

Boldog Újévet kívánok Mindenkinek!
Nekünk és pláne a kis Borsónak nagyon jól indult az év! Tavaly télen egy tenyérnyi apróságként örökbe fogadták.
Pici volt, rövid szőrű, és csak is lakásba adtuk őt. A család így vitte el, aztán amikor kitavaszodott ki kellett költöznie a kertbe.
Nos ezt nem tudta a kis Borsó elfogadni, és éjszakánként sírt, ugatott az ablak alatt. A szomszédok reklamáltak feljelentették a családot. A családfő döntött, a kutyának menni kell. így hát Borsó visszaköltözött hozzánk. ?
Most azonban rámosolygott a szerencse. ♥️ Már az Ó évben kiválasztották, csak a petárdázások miatt döntöttünk úgy, hogy csak most viszik el. Úgy gondoltuk közösen, hogy sok egyszerre az új környezet, és a sok hülye durrogtatás ? Ma már meleg ágyikóban dobta a hátasokat. Nagyon szerencsés a kis Borsó! Ahogyan a gazdik mondták, fűtésszezonban bent a lakásban, nyáron kint a telken. Közös nyaralások a gazdikkal. Kedves történetet meséltek az örökbefogadók, ezt szeretném veletek megosztani. ? Már a korábbi kutyusaikat is vitték magukkal mindenhová. Aztán jött az, hogy kevés volt az oltási könyv, kellett a kutyáknak is útlevél. Így utaztak ők ketten a lányuk meg a kutya.
Jött a vámos, és kérte az útleveleket.? Az autóban hárman ültek és kiadtak négy útlevelet! A vámos csak nézett, hogy mi ez? Hisz csak hárman utaznak? …..mutatták a lábuknál a kutyust. A vámos a fejét vakarta …. ? mondta, hogy ő még ilyet nem látott ? Én is vittem a Lucámat mindenhová, akkor még oltási könyvvel utazhatott. Akár drog csempész is lehettem volna, mert Lucikám úgy védte az autót, hogy mindig csak azt mondták ….haladjon. ♥️