Bruni

Bruni

  • Bruni
  • Bruni
BruniBruni

Végre gazdisodásról számolhatunk be!!?

Brúnó kutyusunk révbe ért. Története szinte meseszerű.Laci és Zsuzsa régi önkénteseink fogadták örökbe.

Tavaly egy lelkes kis önkéntes csapat ellátogatott a kisvárdai menhelyre , ahol 400 négylábú él, és folyamatosan ömlenek be az újabb kutyák. Laci itt látta meg Brúnót.Teltek múltak a hetek, és ahogy a Laci mondta, idézem. ” A tekintete beleégett a retinámba,folyton rá gondolok.”Sajnos akkor még nem tudta magához venni a három kutyusuk mellé lakásba. Viszont azt tudta hogy ebben az évben már kertesházba költöznek. Nagyon szeretett volna addig is a közelébe lenni.

Tudjuk hogy a szerelem minden akadályt leküzd.Így történt ez most is. ? Elkezdődött a szervezkedés. Megkérdezte tőlem, hogy tudnék-e helyet adni egy kutyusnak úgy, hogy kapok hozzá egy kennelt is. Természetesen igent mondtam.Zsuzsa ,Laci és egy állatbarát támogató segítségével vásároltunk Brúnónak egy tágas lakhelyet, ahol hét hónapig élt.Minden hétvégén jöttek hozzá sétálltatni, és végre HAZA költözhetett. hét év láncos élet után, most légkondis lakásban pihen.

Elmondhatjuk, hogy csodák igenis vannak!!!Brúnó egy nyolcadik évét taposó bull típusú kan kutyus,aki most boldog gazdis. Köszönjük Nektek Zsuzsa és Laci.A képen jól látszik, hogy mekkora a szerelem.