Brúnóó

Brúnóó

  • kan
  • Brúnóó
  • Brúnóó
  • Brúnóó
  • Brúnóó
  • Brúnóó
BrúnóóBrúnóóBrúnóóBrúnóóBrúnóó

Brúnó Szerencsről érkezett hozzánk, ám sajnos eddigi életútja mégsem mondható túl szerencsésnek. Két gazdát is megjárt már, az első volt az igazi, mindent elsöprő szerelem, de sajnos a sors közbeszólt és a gazdi már csak fentről tudja Brúnó életét figyelemmel kísérni. 😔 Ekkor ismét bekerült a telepre, ahonnan nem sokkal később újra örökbe fogadták, ám nem foglalkoztak vele kellőképp és Brúnó úgy döntött, hogy inkább visszacuccol a régi arcokhoz.

6 év körüli ivartalanított fiúcska, aki igazán megkapó személyiséggel rendelkezik. Állandóan vigyorgó ábrázata még a legborúsabb napokon is vidámságot csal az arcunkra, és ami a legjobb, hogy természetileg is egy nagyon jó kutya. Mindenkivel kedves, úgy örül az idegeneknek, mint egy rég látott jóbarátnak. Szívesen indul sétára bárkivel, ahol kezdetben kicsit gyorsabb tempót diktál, de néhány száz méter után már nyugodtan szaglássza körbe a bokrokat és fúrja a fejét az ölünkbe, hogy egy kis szeretethez jusson.

Ami biztos, hogy imádja a gödröket és lyukakat ahol a rágcsálók mindenféle finom illatot hagynak maguk után. A kennelben szerencsére ezt a vágyát még nem élte ki, de a fotózás során a mezőn egy izgalmas gödörre bukkant, ami hatására hatalmas ásásba kezdett. Olyan jókat kacagtunk rajta, mert az ásást is több sajátos módszerrel oldotta meg, hogy még a könnyünk is kicsordult. Egy szó mint száz, Brúnó egy igazi egyéniség, aki nagyon megérdemli, hogy egy szerető család körében végleg haza találjon. ❤

A 06 20 543 5092-es számon tudtok felőle érdeklődni.

Pest megye, Csévharaszt