Cigány, Pici és Miszter

Cigány, Pici és Miszter

  • Cigány, Pici és Miszter

Vannak még csodák, és csodálatos Emberek!

Kezdhetném úgy is hogy …….Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren innen, ám az üveghegyen túl ……éldegélt három kutya egy kennelben, akik gazdiról álmodtak.
Miszter, akit egyszer már örökbe adtunk, és visszahoztak  Cigány, egy fekete 7 éves szuka, és az ő lánya a 6 éves Pici.
Az idős gazdájuk súlyos betegen kórházba került. Rosszul viselték a változást, nem barátkoztak, morcik voltak  Kevés esélyük volt a gazdisodásra, és a mese folytatódik…… egy őszhajú, nyugdíjas királyfi szeretett volna két kutyust örökbe fogadni!
Meglátogatott minket, és első látásra beleszeretett Miszterbe.
Mivel két kutyust szeretett volna, ezért arra gondolt, hogy az egyik kenneltársát választja. Először barátságtalanul viselkedtek vele a lányok,de ez nem riasztotta el a gazdijelöltet. Leült közéjük, és megtörtént a csoda, a lányok kinyíltak! 
Közben beszélgettünk, hogy a mama és a lánya nagyon kötődnek egymáshoz, különösen, hogy a gazdit is elveszítették. Kértem, hogy válasszon másik kutyust Miszter mellé, mert nem szeretném szétszakítani őket.
Ám az őszhajú királyfi döntött, ahol két kutyusnak van hely, ott elfér a harmadik is. Mivel Pétert évek óta ismerjük, és napi kapcsolatban vagyunk, örömmel igent mondtunk, hisz a két kislánynak ez maga a csoda! 
Elmentünk meglátogatni a kis csapatot,remekül érzik magukat, boldogok, mert egész nap kísérgethetik az imádott gazdit