Csibész

Csibész

  • kan
  • Csibész

Csibész kutyusunk két hónapja gazdisodott, azonban most ismét gazdit keresünk Neki. Mielőtt részletesen írnék Csibészről, szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne szidja az örökbefogadókat. Őszintén állíthatom, hogy nem az elválás volt az első reakció, rengeteg beszélgetésen, tanácson, próbálkozáson és síráson vagyunk túl, jelenleg is alap képzésre járnak Csibésszel, és új gazdit is úgy szeretnének velünk együtt találni, hogy addig Csibész velük lakik. Kérlek, legyetek megértőek.
Csibész 2021 novemberében született ivartalanított fiú kutyus. Bekerüléséről az eredeti posztjában olvashattok.
Rendkívüli intelligenciával rendelkezik, ám ehhez hasonlóan rendkívüli energiaszint is párosul, amit ki kell aknázni, mert talál magának elfoglaltságot. Fiatalsága okán nagyon szeleburdi a viselkedése, de a gyerekeket is nagyon szereti, ám a feldöntés esélye egyelőre magas. Abszolút kenyérre kenhető, kedves, játékos, hatalmas szíve van. És rugó lábai. Pillanatok alatt a kerítés tetején van, majd az utcán, de helyből is átugorja probléma nélkül, ha arról van szó. Olyan gazdit keresünk neki, aki azon túl, hogy nagyon magas kerítéssel rendelkezik, szeretne egy olyan társat, akivel naponta több órát sétálhat, futhat, hétvégén nagy kirándulásokat tehet, akár kutyás sportban is szívesen kipróbálná magát, mert Csibész lelkes társ lenne mindezekben. Hatalmas potenciál van benne, reméljük hamar megtaláljuk az igazit! ❤

Érdeklődni a 06205435092-es telefonszámon lehet. Látogatás előtt mindenképp egyeztetni szükséges, mert Csibész jelenleg nem a menhelyen lakik. ????