Diesel

Diesel

  • szuka
  • Diesel

Diesel 2017 februári születésű, hatalmas, gyönyörű moszkvai őrkutya leányzó. Két évvel ezelőtt egy nyár esti kobzáson került hozzánk 11 társával, Ő az egyetlen, aki abból a csapatból még itt van. A nyakában a lánc sebet ejtett, már a lárvák is megjelentek. Ezt már rég magunk mögött tudhatjuk szerencsére. Térjünk is a lényegre.

Nem kertelek, a csodát keressük. Diesel más kutyát nem fogad el, csak tisztes távolból. Az embereket megszerette, legalábbis az önkéntesekkel Ő is örömmel sétál szombatonként, ez alól talán a nyár a kivétel, akkor hamar kifullad, de a hideg szeles időjárást neki találták ki. Azért öntudatosság jelét mutatja, így tapasztalt gazdát keresünk neki, aki tudja hogyan kell bánni egy egygazdás őrkutyával, és nem retten meg a mérettől.

Dieselt nem szeretnénk telepre adni őrkutyának. Ennél több van benne, ezt látjuk, ahogy türelmetlenül várakozik a kennelnél, ahogy teljes extázisba kerül egy kis simogatástól, ahogy séta közben lazán odatolja a fejét, csak úgy mellékesen.
Kérlek, osszátok meg minél többen, hátha jelentkezik az az egy, akinél Diesel szerető, nyugodt otthonra lelhet, és ő lehet az egyetlen.
Telefon: 06205435092
Diesel Csévharaszton, Pest megyében várja az ismerkedni vágyókat!

(U.i.: a képen látható kedves önkéntesünk már elkelt, neki nem keresünk családot. ????)