Dolly

Dolly

  • szuka
  • Dolly

A mai nap gazdikeresője: Dolly!
Dolly a Máltai Állatmentőktől került hozzánk. Három év körüli, bogárszemű, szeretetéhes, játékos, bull típusú, öleb jellegű leányzó.

Kérdéses előélete ellenére Dollyban nem veszett el az emberek és a kutyatársak felé érzett kötődés. Kitörő örömmel fogadja, ha végre vele foglalkoznak, boldogan sétál, kedvesen simogatást kér, tekintetéből egyértelműen kiolvasható, mennyire vágyja a szeretetet, a törődést. Kan kenneltársával szuperül kijön, összeköltözésüket hatalmas játékkal ünnepelték meg. ❤

Az etetés sarkalatos pont, valószínűleg éhezhetett, így amit csak lehet megpróbál magába tömni egy etetés alkalmával, amiből bizony konflikuts támadhat a kutyák között. De ha nincs étel az egyenletben, akkor egy tündérről beszélünk, aki a gazdi figyelmére, elismerésre, kedves szavaira, simogató kezeire vágyik.

Ha Dolly szimpatikus Neked, akkor hívj minket a 06205435092-es telefonszámon. Szombati nyíltnapunkon Dolly már a kennelajtóra ragadva fogja várni a kérőket, hogy egy erdei séta alatt megismerkedhessen velük!

Csévharaszt, Pest megye