Enci

Enci

  • Enci

Enci 1,5 éves szuka kutya. Edelényből került a gondozásunkba, vélhetően a fiával. Ahogy a kóborkáknál ez lenni szokott, az első adandó alkalommal “szerelembe” eshetett, és ennek meg is lett a gyümölcse. Így éltek ők kettecskén, mindig csapódtak valahova, amíg az ott élőket zavarni nem kezdte a jelenlétük. Ekkor karolta fel őket egy pár, akik végül el is hozták a Menedékbe őket.

Enci egy hízelgős kis szeretetbomba. Ő nem foglalkozik különösen a társaival, nem acsarkodik velük a kerítésen keresztül, csak ül a kapuban és ha embert lát, eszeveszett csóválásba kezd. A kennel rácsain kinyúlva próbál minél több simogatáshoz jutni, és általában el is éri amit akar, hisz az ember szíve azonnal megesik rajta, amint megpillantja édes kis buksiját.

Sétálni is nagyon szeret, de ezen a fronton még van mit fejlődnie, a láb mellett közlekedést és laza pórázt a gazdinak kell majd megtanítania.
Enci hálás mindenért, és egy szerető gazda mellett kinyílhatna számára a világ. Ha úgy érzed szerető családra találhat a személyedben, keress minket a 06 20 543 5092-es telefonszámon.