Fred és Dóri

Fred és Dóri

  • Fred és Dóri
  • Fred és Dóri
  • Fred és Dóri
  • Fred és Dóri
  • Fred és Dóri
  • Fred és Dóri
Fred és DóriFred és DóriFred és DóriFred és DóriFred és DóriFred és Dóri
7 év…
Dóri és Fred ennyi időt töltött nálunk, mielőtt révbe értek. ❤️
7 éve kerültek be, külön-külön, mégis egy időben. Dóri gyepmesteri telepről érkezett, egy tacskónak kértek elhelyezést, de amint kikerült a szállítóból, az összes kutyára támadott.
Fred gazdától került a gondozásunkba, mert amikor lekerült láncról, Ő és a portán lévő másik kan kutya, azonnal összevesztek. Mindketten hozzánk kerültek, Fred sérülés nélkül, hát a másik kutyáról ez már nem volt elmondható, és Fred ezek után sem volt hajlandó barátságot kötni kutyákkal. Sok időbe telt, mire összeszoktak Dórival, sokáig kiképző járt hozzájuk.
Ebben az időben ismerkedtek meg Lacival és Zsuzsával, akik barátaink és lelkes önkénteseink, nem mellesleg a bullok szerelmesei. Brúnó kutyusunk már korábban gazdira talált náluk, és ma elérkezett a nap, hogy Dóri és Fred is haza költözzön. ❤️ Mindennapi séta és temérdek szeretet vár rájuk. Egy luxus lakosztályba költöztek, még saját medencét is kaptak.
Mi nagyon megkönnyeztük a távozásukat, de ezek öröm könnyek voltak. Fred és Dóri annyira izgatott volt, szerintünk érezték, hogy ez a nap különleges lesz számukra. Búcsúzóul a kocsit is feliratoztuk, hogy az autópályán mindenki értesüljön a hírről! ?
Zsuzsa és Laci! Nagyon hálásak vagyunk, sok együtt töltött évet és annál is több boldogságot kívánunk Nektek! ❤️