Hilda

Hilda

  • szuka
  • Hilda

Hilda 2-3 év körüli leányzó. A karcagi Kóbor Szívek Alapítványtól került hozzánk, miután egy önkéntesnapon az ott segédkező Lucás társaság beleszeretett. Reméljük, hogy közelebb a fővároshoz nagyobb szerencsével jár az álom gazdi megtalálásában.

Bár már nem kölyök, ránézésre bárkit komolyan megtéveszthetne tündéri, kerek fejével, bohókás jellemével, és hatalmas, kíváncsi szívével. Rekord gyorsasággal lett mindenki kedvence. Eleinte nagyon félénk volt, nem igazán értette a pórázon sétálásnak a miértjét, de nem kellett bele csupán egy-két szombat, hogy már Ő is toporzékolva várja a kapunál, hogy rákerüljön a sor.

Hilda végtelenül örül minden simogatásnak, játéknak, törődésnek, kinyilt számára a világ és hatalmas vigyorral és izgatottsággal fogadja az új barátokat. Hatalmas, puha bundájában azonnal elveszik az ember keze, az összebújásra való késztetés pedig nehezen lekűzdhető.

Hilda jól kijön négylábú társaival, és az embereket is kedveli. Új szituációkban, környezetben elsőre kissé félénk lehet, de kis türelemmel és bíztatással az új keretek között is hamar visszatér a mosolya. Olyan gazdit keresünk neki, aki legalább ugyanannyira fogja szeretni őt, mint amennyire Ő fog ragaszkodni majd a gazdihoz. Ez bizony nagy feladat, mert rengeteg szeretet van Hildában.

Hilda nagyon várja a látogatóit Csévharaszton, Pest megyében, a szombati nyílt napokon. Telefonon a 06205435092-es telefonszámon van lehetőség.