Hilla

Hilla

  • szuka
  • Hilla

Hilla vagyok, másfél éves foltos virsli kutya. Ja, igen, lány, azt mondták ezt mindenképp említsem meg, mert fontos. Ja, meg, hogy, várjatok… i-var-ta-lan. Igen. Na, a formaságokon túl vagyunk. Messziről kerültem ide a Lucába haverommal Carlosszal, akit tényleg Virslinek hívnak itt (tök muris?).

Ahogy a képeken is látszik, tök cuki vagyok. Igen, lehet, hogy kis falusi keverék, de van abban valami báj, ha egy kutyának boci mintázata van, de kb a vádlid közepéig ér. Ugye? Na, szerintem is.
A többi kutyákkal tök nagy haverságban vagyok, tök szeretünk együtt marhulni, játszani, tépni egymást. Persze a legjobb, mikor végre előkerül a póráz (ez az egyik első szó, amit itt megtanultam), és elindulunk felfedezni az erdőt! Na, az nagyon buli!

Nomármost. Nekem azt mondták, hogy ha valakinek családja van, akkor azzal MINDEN NAP, sétálnak. Meg elvileg RENGETEG vakargatás áldozata egy gazdis kutya. Szerintem, én egyértelműen ilyen áldozatnak születtem…

Szóval.

Én nagyon szeretnék a családod tagja lenni. Tuti hamar jóban leszünk.Hívd fel Verát, és mondd, hogy nagyon szeretnél Hilla gazdija lenni, és mondd hogy már csak ÉN hiányzom a családból. Ezen a számon kell keresni: 06205435092Én meg Csévharaszton várlak! ?