Léna

Léna

  • szuka
  • Léna
  • Léna
  • Léna
LénaLénaLéna

Ma egy szívemnek nagyon kedves kutyáról szeretnék írni Nektek. Most bizonyára mindenki azt gondolja, hogy csupa jó dolgok hangzanak el róla, de én nem azért szeretem, mert a legaranyosabb, legkezelhetőbb, legjobb kutya a menhelyen. Ő az én szemembe egy bizonytalan, szeretetéhes lázadó, akivel soha senki nem foglalkozott még életében. ?

Léna 2020 márciusában született, állatvédők kértek neki segítséget amikor egy kerítés nélküli portára tévedt és egy idős hölgyhöz szegődött. Ott eltöltött egy kis időt, a néni megszerette és viszont, de a körülmények nem voltak ideálisak ahhoz, hogy ott maradhasson.Léna egy rottweiler kislány, a fajtájára jellemző összes jó, és a neveltetés hiányából adódó rossz tulajdonságával. Nagyon fontosnak tartom elmondani, hogy emberekkel szemben végtelenül kedves, agresszió legkisebb jelét sem mutatja, legyen az férfi vagy nő, fiatalabb vagy idősebb. Mindösszesen arról van szó, hogy sem mentálisan, sem fizikálisan nincs kellően lefárasztva, túlteng benne a szeretet és a foglalkozás utáni vágy. Ha a kennelébe lépek azonnal őrült fokozatra kapcsol, azt sem tudja, hogy ölelgessen, nyalogasson és szinte a fejemen lóg örömében. ❤

Nincs mit szépíteni, Léna következetes és határozott nevelésre szorul. Szombatonként kiemelt figyelmet kap, ezáltal hétről hétre nyugodtabb, figyel, lesi minden kívánságunk, annyira szeretne megfelelni és valakihez tartozni. ❤ De mindannyian tudjuk, hogy heti egy alkalom nagyon kevés… ezért Lénának felelősségteljes, következetes gazdit keresünk, aki ismeri a fajtát vagy hasonló energiaszintű kutyák igényeit, tud és szeretne is időt szánni a nevelésére. Biztos vagyok benne, hogy rövid idő alatt remek kutya válhatna belőle kellő foglalkozás és szeretet mellett.

Ha Léna esélyeként magadra ismertél, keress minket a 06 20 543 5092-es számon, és látogass el hozzánk Csévharasztra.

Léna ivartalanítva, oltva, negatív szívféreg teszttel várja az érdeklődőket.