Lotti

Lotti

  • szuka
  • Lotti
  • Lotti
  • Lotti
  • Lotti
LottiLottiLottiLotti
Ma egy régi lakónkat szeretnénk bemutatni Nektek. Ő igazi egyéniség, kissé öntörvényű, de ugyanakkor cirógatásra váró öleb. ❤
Lotti 2014 júniusi születési kutyus, aki négy évvel ezelőtt került hozzánk az ózdi gyepmesteri telepről. Nem tudjuk pontosan, mit élhetett át mielőtt hozzánk került, az viszont bizonyos, hogy száját dróttal kötötték össze, ennek nyomát a mai napig viseli szépséges pofiján. Korábbi sorsa rányomta a bélyegét az első találkozásra, Lotti nem viselkedett éppen úri hölgyhöz méltóan, de szerencsére azóta ezen már rég túl vagyunk és sokat szelidült az évek során. Ugyanakkor Ő mégsem az a kutyus, aki csak úgy követne bárkit, minden szó nélkül.
Elbűvölő, ámde rendkívül határozott személyiséggel rendelkezik, amolyan kicsi a bors, de rendkívül akaratos módon. Ezért fontos, hogy határozott gazdihoz kerüljön, aki az első pillanatban rászól, ha indokolatlanul húzza fel az orrát. Szeret ölben feküdni, ágyban a gazdival aludni, nagyokat futkározni a haverokkal. Nagyon el tud lazulni a kényeztető kezek között, de a barátkozási fázisnak megvannak a maga lépései. A bizalma jele, ha már a nóziját is engedi, hogy megsimogassák, ahol a hegei vannak – ezt az ismeretség kezdetén nem tűri, morgással jelzi is nemtetszését.
Olyan gazdit szeretnénk Neki, aki mellett ott lehet a nap majdnem minden órájában. Legszebb álmainkban egy nyugdíjas nénit, bácsit képzelünk el mellette, akinek lépteit boldogan követheti, akinek az ölében szundikálhat a híradó alatt, akivel sétálhat a környéken, vagy rendezheti a kertet, de akivel mindenképpen bent élhet a lakásban. Ugyanakkor a sok szeretet mellett a gazdinak következetesnek és határozottnak kell lennie, hiszen a kistestű kutyusok is az ember fejére tudnak nőni. ?
Más kutyus mellé bátran ajánljuk, kisgyermek azonban nem, a két fél nem tudna megfelelően kommunikálni egymással.
Nagyon reménykedünk a csodában, hogy a telefon Lotti miatt csöng és megtaláljuk azt a tökéletes társat, aki elfogadja ennek a csodálatos kutyus rendkívül egyedi személyiségét.
Várjuk a hívást a 06205435092-es telefonszámon. ☺️