Lykke

Lykke

  • szuka
  • Lykke

Lykke kutyusunk ismét gazdit keres! Először azt hittük szerencséje volt, hiszen még gazdikereső posztot sem volt időnk írni neki, már gazdisodott. Sajnos, csalódnunk kellett, de persze legfőképpen neki, mert újra nálunk landolt.

Reméljük, hogy a szerencseszáma a kettes, és most már tényleg végleges otthonba kerül!

Lykke kétéves leányzó, olyan mint egy kis róka. Igazán könnyűszerkezetes kutyus, és megvan a magához való esze. Nálunk két házszámon van bejelentkezve, függően attól, hogy hol simi lehetőség, hol van etetés, vagy hol jönnek a pórázas emberek. Lykke ugyanis kitalálta, miként tud a szomszéd kennel és a sajátja között közlekedni, ezt kihasználván igyekszik mindenből repetázni, legyen az vacsora, simogatás vagy séta. Erre a kerítés mászás témára már a visszahozatala után szokott rá, azóta extrán keresi az ember társaságát, nagyon szeretne tartozni valakihez. ❤ Ezért lakás kutyaként képzeljük el a jövőjét.

A kennel társaival (legyen szó bármelyikről) jól kijön, emberekkel örömmel mókázós, kedves, és nagyon okos kutyus. Vele aztán lehetne suliba járni, kutyasportot űzni önfeledten!

Ha Te vagy az, aki Lykkének megadná a végleges Otthont, akkor ne habozz és jelentkezz a 06205435092-es telefonszámon, és gyere el Csévharasztra megismerkedni vele egy szombati nyílt nap alkalmával!