Medárd

Medárd

  • kan
  • Medárd
  • Medárd
  • Medárd
  • Medárd
MedárdMedárdMedárdMedárd

Medárd egy év körüli németjuhász jellegű fiúcska.Egy lelkiismeretes család kért számára segítséget, akikre a „kedves” szomszédok hagyták.
A történet úgy kezdődött, hogy a „gazdák” magukhoz vették kölyökként Medárdot, akit cukisága ellenére rövid idő alatt a lánc fogságába kényszerítettek. Ódákat lehetne zengeni arról, hogy miért az ilyen embereknek kutya, de sajnos ez már rajta mit sem segít. A család folyamatosan kérlelte a szomszédokat, hogy engedjék szabadon a lánc végén naphosszat sírdogáló kutyát, de a gazdák hajthatatlanok voltak. Majd egy nap úgy döntöttek, hogy összeszedik a dolgaikat és tovább állnak, persze Medárd nem szerepelt a fontos dolgok listáján és csak annyit mondtak: „Úgyis annyira szeretitek, akkor itt hagyjuk nektek!”

Így kerültünk mi a képbe és lett a Menedék védence.Az ingerszegény és nevelésmentes környezet kissé rányomta a bélyegét Medárd viselkedésére, aki nem mindig tud mit kezdeni a kicsattanó energiáival. Kezdetben a kutyatársait futtatta a szomszédos kennelekben, fel-alá rohangált ugatva, a kis dinkák pedig utána. Bár sok gazdis kutyának ez semmiség, de amelyikőjük kölyökkora óta láncon él hatalmas dolog, hogy végre kedvére futhat, még ha csak egy kennelben is.

Önkénteseinknek hála szépen megtanult sétálni, bár a póráz láttán hatalmas izgalomba jön, de néhány perc után láb mellett közlekedik. A kutyák társaságával egyelőre csak távolból ismerkedik, a fiúkkal nagyon nem barát, de úgy gondoljuk, hogy domináns szukával kellő türelemmel összeszoktatható.Bárki is dönt úgy, hogy a családjába fogadja Medárdot, számolnia kell azzal, hogy kutyasuliban tanulnak majd együtt, hisz Medárdnak van mit bepótolnia. A foglalkozásért cserébe Ő az örök hűségét és szeretetét adja oda Neked. ?

Érdeklődni róla a 06 20 543 5092-es számon tudtok.
Pest megye, Csévharaszt.