Móci

Móci

  • szuka
  • Móci
  • Móci
  • Móci
MóciMóciMóci
Az esélytelenek nyugalmával indulok, de hátha… hátha valakinek megesik a szíve Miskolci Móci történetén.
Móci az alapítvány indulása, azaz 2015 óta a Menedék lakója. Hét éve… A mickolci gyepmesteri telepről érkezett hozzánk, pici babáival, alultápláltan, nagyon éhesen. A babáiról szeretettel igyekezett gondoskodni, eredményesen. Az apróságok viszonylag hamar szerető gazdára találtak, azonban a mami hátramaradt. Nem egyedi ez. A mama kutyák nagyon sokszor hátramaradnak.
Móci 2011-ben született, többet élt menhelyen, mint bárhol másutt. Talán jobb is így, ha arra gondolok, hogy Borsodban a kóbor kutyákat sem kímélik, és Mócinak nem valószínű, hogy valaha lett volna szerető gazdája. És ez nem is rajta múlott. Nagyon szeretne végre kötődni valakihez, megtapasztalni a gondoskodást a hét minden egyes napján, nem csak szombatonként, mikor több idő jut rá.
Elsőre ugyan félénk, de ki lehet vele alakítani egy bizalmi kapcsolatot. Ha ez megtörtént, utána a tekintetével mindenhova követ majd, olyan végtelen szeretettel fog rád nézni, ahogy csak azok a mentett, idős kutyák tudnak, akik nem szokták meg, hogy a szeretet állandó.
Adjatok egy esélyt Mócinak. Egyetlen lehetőséget. Alkalmat arra, hogy tartozhasson valakihez. Végre, egyszer már Ő is.
06 20 543 5092