Pamacska

Pamacska

  • Pamacska

Búcsúzunk egy csodálatos kiskutyától!!!

Pamacska pár hónapot élt nálunk. Kiderült, hogy súlyos szív beteg, és a tüdeje is nagyon tönkre van. Szívspecialistához irányítottak minket a doktorok akik megvizsgálták. Mindenhol időpont, várakozás. ? Egy kedves önkéntesünk nagyon a szívén viselte a sorsát, és még kapcsolata is volt Prof. Dr Vörös Károlyhoz.

Köszönöm Neked Tibor Weywara, orvostól orvosig vitted, az éjszaka ébren figyelted, simogattad és olyan szeretetet adtál neki amit talán még soha nem tapasztalt. Te fogtad a kis mancsát amikor el kellett engedni. Ezt a pár sort ő írta, én amikor elolvastam sírtam.

Drága Pamacs! Csak egy napig lehettem a gazdád de ezalatt is megmutattad hogy te vagy a legjobb kutya a világon.Ha mást nem is, de legalább egy napra megtapasztalhattad hogy milyen ha órákon át simogatnak és ha kanapén aludhatsz és van valaki aki csak veled foglalkozik és én is megtapasztalhattam hogy milyen hihetetlen sok szeretet és élni akarás van benned. Bár úgy tűnt hogy a küzdeni akarásod célt érhet végül sajnos nem sikerült. Sajnálom hogy nem tudtunk segíteni és hogy nem tudhattad meg milyen az igazi gazdis élet. Ez alatt az egy nap alatt is beloptad magad mindenki szívébe, legfőképp az enyémbe…Bárcsak minden máshogy lenne és meggyógyultál volna, bárcsak…Remélem jól döntöttünk és most már semmi sem fáj…