Pite

Pite

  • szuka
  • Pite

PITE❤️

Kérlek, segítsetek a mi kis Piténknek gazdit találni!

Pite kutyus élete nem indult jól, egyszercsak elszakítva a mamitól, a testvéreivel együtt egy lakatlan telken, egy papírdobozban találta magát.???? Ez tavaly nyáron történt, akkor került hozzánk a három tesó. Már akkor látszott, hogy a kis Pitét jobban megviselték az események, visszahúzódóbb volt, mint a testvérkéi, olyan, kicsit magányos kutyuska volt.

A tesók viszonylag hamar gazdisodtak, Pite szomorúan itt maradt nálunk. De mielőtt teljesen nekikeseredett volna, szerencsére a kis minden lében kanál Dorka kutyánk pártfogásába vette őt, és (majdnem) örök barátnők lettek, együtt jöttek-mentek, együtt sétáltak, és ez jót tett a kis Pitének is. ????

Dorka, nagy örömünkre múlt szombaton gazdihoz költözött, Pite mellől a tesók után így eltűnt a barátnője is. És ez a kiskutya szomorkodik, megint eltűnt valaki, akit szeretett, akihez ragaszkodott, akit követett.☹️

Pite kutyus 2023. júniusban született, nyugodt, kicsit visszahúzódó, kedves, ivartalanított kutyalány, olyan igazi családi szeretnivaló kiskutya.???? Kistestű, kedves pofis, most egy kicsit dagika.????

Lenne egy Család, akik biztonságot, szeretet nyújtanának ennek a kicsit elveszett kiskutyának? Akik nem tűnnek el mellőle, akik mellett mostmár örökre kitarthat? A legjobb lenne egy kedves kutyatárs is, aki segítene Pitének eligazodni ebben a bonyolult világban.????

Ha úgy gondolod, hogy megismerkednél ezzel a kis szerény kutyussal, elvinnéd őt egy szombati ismerkedős sétára, kérlek, hívd a 06-20-543-5092-es számot. Pite Csévharaszton vár.