Pocak

Pocak

  • szuka
  • Pocak

Ma bemutatom Pocakot! A neve nem is lehetne találóbb, ahogy a képeken is látszik, nehezen vettük rá arra, hogy ne dobja magát a hátára, ne emelje a mancsait a négy égtáj felé, és ne a hasát akarja mutogatni. Akárhányszor felvettem vele a szemkontaktust, vagy szóltam neki, hogy legalább a kamera felé nézzen, rögtön a hátán landolt. De hát egy percet nem lehet rá haragudni!

Pocak 2019 júliusában született leányzó, testvérével került hozzánk. Előélete szomorú. Az első gazda továbbadta őket, a második úgy gondolta a teraszra kizárva lesz jó helyük. Egy állatbaráton keresztül végül a Menedékbe kerültek. Mikor megérkeztek egymáshoz bújva remegtek félelmükben. 🙁

Pocak kissé bizonytalan elsőre, de egy kis jutalomfalat és cukiskodás hatására feloldódott, így a fotózást követően egy kis sétát is sikerült megejteni. Végtelenül kedves, szeretetre méltó kislány, akinek sok-sok bíztatásra van szüksége, hogy a félelmei feloldódjanak, és aggodalmak nélkül, bátran vethesse magát bele az új kalandokba. Most már egy szerető gazdi oldalán.

Ha úgy érzed, Te vagy ez a gazdi, akkor jelentkezz a 06205435092-es telefonszámon, és látogasd meg Pocakot a szombati nyílt napunkon Csévharaszton, Pest megyében.