Pöpec

Pöpec

  • kan
  • Pöpec

Pöpec vagyok, várom az igazit!

Azt hiszem egyértelmű, hogy milyen lesz a közös jövőnk! Hát, pöpec! Szóval én egy másfél éves legény vagyok, valami Pilis nevű faluban kóboroltam. Nem volt vidám időszak. 🙁 Olykor-olykor találtam egy kis ennivalót, de mindig üresnek éreztem a pocakom. És nem nagyon figyeltek rám az emberek. Aztán egyszer csak felfigyeltek rám, és aztán idekerültem a Verához. És itt rengetegen vannak olyanok, mint én! De ami még fontosabb, hogy minden nap van mit enni! És mindig van egy nap… Az a legjobb! Olyankor rengeteg ember jön, rengeteg simit kapok, és még el is megyünk felfedezni a közelbe! És van, hogy csak körbe jön valaki és valami finomat ad a zsebéből! Csak úgy! Azt hiszem valami szombatnak hívják, vagy mi. Nagyon szeretem a szombatokat!

Na, már most azt vettem észre, hogy néha elviszik egy-egy társamat és nem jönnek vissza. Úgy hallottam, hogy van olyan, hogy gazdis élet. És amit mondtak róla… Hát az nagyon tetszik! Szóval én is szeretnék egy gazdit. Tudjátok, egy olyat, aki úgy nagyon szeret. És akivel lehet együtt kalandozni, meg vakargatja a fülemet, vagy a hasamat. De vakargathat bárhol, én tudok alkalmazkodni! Azt mondják, hogy terrier jellegű vagyok, ez fontos. Szerintem ez csak azt jelenti, hogy nagyon lelkis vagyok, meg ragaszkodó és azért szeretek jönni, menni, sétálni, kalandozni. 😇 A lány kutyákkal jól kijövök, de be kell vallanom, ha van fiú társam, azért szeretek én lenni a főnök. De azért most is hárman vagyunk egy helyen, egy lány és egy fiú társammal és egész jól megvagyunk. A gazdi mindegy milyen. Fiú, lány, alacsony, magas, ha többen vagytok az sem baj! Sőt! Állítólag nagyon szuper, amikor egyszerre több emberrel él egy kutyus. Csak szeressetek, jó?

Szóval én szombaton, a legeslegjobb napon a világon, várlak Téged ismerkedni. Van egy jó kis erdő itt, én már tudom az utat, megmutatom! De először hívd fel ezt a számot: 06205435092. Itt a Verával kell beszélni egy kicsit. Ő ügyel arra, hogy itt mindenki jobban legyen, és hogy mindenki szuper gazdihoz kerüljön. Szóval, ha szeretnéd, hogy pöpec legyen minden, akkor gyere Csévharasztra! Én már nagyon készülök! 😎