Redbull

Redbull

  • összes
  • Redbull
  • Redbull
  • Redbull
  • Redbull
RedbullRedbullRedbullRedbull

A Redbull szárnyakat aaaad! Akár energiaitalról van szó, akár erről a négylábúról, az állítás igaz! Keressük a szuper gazdit, aki mindig is repülni vágyott! ❤

Redbull Kisvárdáról került hozzánk társával, a korábban bemutatott Kokóval, előélete Neki is ismeretlen, azt azonban állíthatjuk, hogy most egész jól érzi magát! A szombati sétákat, mint minden lakónk, izgatottan várja. Kattan a póráz, nyílik az ajtó és huss, már lehet is menetelni. Nagyon barátságos, embercentrikus leányzó, örömmel bújik, dörgölődzik, csak úgy beleolvad az ember kezébe, ha a fülei vakargatásáról van szó.

Mimikájának tárháza igazán széles, a vásott vigyortól, az elbűvölően bolondos “leszel a gazdim?” pillantásig (lásd kép), minden van a repertoárban. Igazán egyedi kutyus, az egyszer biztos!

Redbull 2019 novemberi születésű, ivartalanított leányzó. Chippel, oltásokkal rendelkezik, már csak egy dologra vágyik: egy családra. Más kutyusokkal jól kijön, az emberekért oda és vissza van, így akár egyedüli kutyusnak, akár egy másik mellé boldogan szegődne. Szertelensége egy kis kutyasulit igényel, de biztosak vagyunk benne, hogy a gazdi boldogságára nagy örömmel felelne meg a különböző feladatoknak és az élmezőnyben végezne az osztályban.

Ha úgy érzed, hogy egy kis plusz bohóság, no meg persze a szárnyak hiányoznak az életedből, akkor ne habozz keresni minket a 06205435092-es telefonszámon. Redbull a szombati nyílt napon várja a röpködni vágyókat!