Sámli

Sámli

  • kan
  • Sámli
  • Sámli
  • Sámli
  • Sámli
  • Sámli
  • Sámli
SámliSámliSámliSámliSámliSámli
Sámli történetét szeretnénk ma megosztani Veletek, aki a korábban bemutatott Süveg kutyusunk testvére.
2015 szeptemberi születésű kan kutyus, és 5 éve már, hogy a vendégszeretetünket élvezi ☹️
2 hónapos korától él a menhelyen, és elképzelése sincs, milyen egy nagy udvaron szaladgálni, milyen valakit a családjának tudni, és hogy léteznek fekhelyek, amiken a kanapé mellett lehet pihenni egy hideg, téli éjszakán.
Sámli nem olyan kutyus, aki eladja magát a gazdijelölteknek, bár félénksége mindig figyelmet kelt és arra kényszeríti az embereket, hogy megkérdezzék, „Vele mi történt, hogy így fél?”
Erre a kérdésre nincs jó válasz, valószínűleg egy gyengébb idegrendszerű kutyus, akinek az alapvető bátortalanságát a rácsok mögött töltött évek csak negatív irányba vezették.
Az biztos, hogy nem reménytelen eset, a szombati sétáknál ott sorakozik Ő is a kennel ajtóban, hogy felfedezhesse az erdő szépségeit. Imád póráz nélkül nagyokat futni, ekkor kicsit megfeledkezve önmagáról hatalmas mosollyal az arcán száguldozik 😊Igazán sosem távolodik el tőlünk és társaitól, hisz az egyetlen biztos pontot az életében mi jelentjük.
Ennek a postnak is, mint az összes többinek az a célja, hogy gazdát találjunk egy kutyusunknak, mégis van valamiféle görcs a gyomromban a sorok írása közben. Görcsösen szeretném már, hogy egy 5 éve nálunk lévő kutyus, aki nem mellesleg a gyerekkorát is itt töltötte… végre gazdára találjon!
A szívem szakad meg érte, persze mindannyiukért, de 5 év nagyon sok idő 🥺
Kérlek, ha idáig eljutottál az olvasásban, segítsd Sámlit egy megosztással, hogy az Ő csodája is rátalálhasson ❤️
Pest megye, Csévharaszt
06 20 543 5092
Fotó: Martha Tailor