Vacsog

Vacsog

  • kan
  • Vacsog

Vacsog megismerkedne Veled!

Az jutott eszembe, hogy el kellene indítani a kutya-gazdi társkeresőt, ahol jobbra vagy balra húzással egyből jelezni lehetne, ha szimpátiát észlelünk a résztvevők között ???? Ha Vacsogra hallgatnánk, biztos mindenki a jobb oldalra kerülne, hisz árad belőle a szeretet.
Amit tudni kell róla, hogy 2016 januári születésű kan kutya, és egy háznál élt Vackorral (múlt heti gazdikeresőnk), ahol időnként magukra hagyták Őket, és a szomszédok törődtek velük. Az Ő közbenjárásukkal kaptak nálunk is helyet. Azóta szépen megerősödött és minden szükséges orvosi ellátáson átesett, már csak egy kétlábúra lenne szüksége, aki elfeledteti vele az eddigi nélkülözést. Kicsit félénk, számára szokatlan dolgok esetén csak néz boci szemekkel, hogy vajon mi fog történni vele. A séta biztosan nem ilyen, toporzékolással és ugatással követeli, hogy a kennelből végre kiszabadulhasson. Egy nagydumás kutyáról van szó, nem rejti véka alá a véleményét, már csak a dekóder hiányzik mellé, mert előfordul, hogy nem értjük a reklamáció miértjét. ????

Ha elmélyülnél Vacsog mondandójában és megfejtenéd a lelkét, keress minket a 06205435092-es számon vagy látogass el szombati nyílt napunkon Csévharasztra.