Vega

Vega

  • szuka
  • Vega

Vega sajnos újra gazdit keres, másodszor is csalódnia kellett az emberben. ?

Az előzményekről annyit, hogy korábbi gazdája, aki azt állította, hogy találta, arra hivatkozva adta le, hogy házőrzésre nem alkalmas, ezért nincs rá szüksége.
Nem tudtunk nemet mondani a csomagtartóban reszkető kislányra. Szerencsére rövid időn belül nyitni kezdett felénk, egyre bátrabb lett, majd szívesen ment sétálni a számára kevésbé ismert emberekkel is, ezért elérkezett az idő, hogy gazdit találjunk számára. Akadt is jelölt, minden úgy haladt, ahogy a nagy könyvben meg van írva, mi pedig rendkívül boldogok voltunk. Kaptuk a híreket, nagy a szerelem, minden rendben van Vegával. Majd hónapok múltán egy hívás érkezett, hogy a kutya retteg, kezelhetetlen, és vissza szeretnék hozni. Le sem tudjuk írni, hogy mit éreztünk, amikor megérkezett hozzánk. Egy összetört lelkű, a légy zümmögésétől is összerezzenő kutyát kaptunk vissza…

A kezdetek ismét nagyon nehezek voltak, és most sem állítjuk azt, hogy Vega teljesen rendbe jött. Még mindig fél, de vágyja a szeretetet, az ember közelségét. Lassan haladunk, de a szombati nap az egyedüli, amikor hosszasabb foglalkozásra van lehetőség az önkéntesek által. Az az igazság, hogy mindennapi tanítással, bátorítással, családi környezetben lehetne csak elérni, hogy a félelmeit leküzdje, ezért mi most megpróbálunk gazdit találni számára és bízni abban, hogy bár nem a legkönnyebb útra lép a gazdi, mégis ezt az utat választja, hogy végül Vegával az oldalán boldogok lehessenek.

Csévharaszton várja a látogatókat szombaton 10 órától, érdeklődni iránta pedig a 06 20 543 5092-es számon lehet.