Virgács

Virgács

  • Virgács

Ma Virgács kutyusunk gazdisodott!
Bár a tervek alapján a Mikulás érkezett volna Virgáccsal, de végül Jézuskáig váratott magára ez a tündéri „ajándék”. A fiatal pár előtt emeljük kalapunk, nagyon felelős és átgondolt döntést hoztak. A páros hölgy tagjának még sosem volt kutyusa, de már egy ideje fontolgatja, hogy a szeretetét egy négylábúval is megosztja. ? Sok könyvet olvasott a témában, nagyon felkészülten érkezett már az első alkalommal is. Akkor még csak egyedül, mint tudjuk, a férfi szívnek néha több „puhításra” van szüksége. Mondanunk sem kell, Virgács azonnal levette Őt a lábáról, és persze fordítva is ez történt.
A nap végére gazdijelöltes kutyaként hajthatta álomra a fejét. Kapott egy ígéretet, miszerint a következő alkalommal már ketten érkeznek hozzá. Így is lett, és bár minden rendben ment, a férfi tartás nem engedte meg, hogy azonnal igen legyen a válasz ? Eltelt néhány nap, és érkezett a telefon. Mindent átbeszéltek, átgondoltak, és úgy döntöttek, hogy szeretnék magukhoz venni Virgácsot. ☺️
Bevásároltak és előkészültek a kis jövevényhez, ma pedig elindultak hozzánk, hogy kutyás életet kezdjenek ? Mi neki is szegeztük gazdiapunak a kérdést, hogy azt érzi-e, nem tud már élni Virgács nélkül? ?A válasz az volt, hogy Ő Júlia nélkül nem tud élni, Júlia pedig azt érzi, hogy Virgács nélkül, így lettek Ők egy boldog család ?
Sok boldogságot kívánunk! ♥️