Zafír

Zafír

  • szuka
  • Zafír
  • Zafír
  • Zafír
ZafírZafírZafír

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nyolcvan éves bácsika. Úgy döntött, hogy Ő nagyon szeretne egy kutyát, így nem habozott, vásárolt egy szerb törzskönyvvel ellátott rotweiller kislányt, aki Zafír névre hallgatott.
Teltek, múltak az évek, a bácsika felett eljárt az idő és itt hagyta a földi világot, így felmerült a kérdés: mi legyen Zafírral? A bácsika felesége tartott Tőle, így végül unokája keresett Neki helyet. Így került Zafír a Luca Kutyamenedékbe…

Bárcsak valóban egy tanulságos mesével ajándékozhatnálak meg benneteket! Sajnos, azonban ez igenis valós történet.

Zafír 2015.júniusában látta meg a napvilágot. Élete első öt évében egy gazdihoz tartozott, aztán egyszer csak Nálunk találta magát. A kezdeti meglepődöttség és értetlenség hamar feloldódott. A szombati sétákat már Ő is ugyanúgy várja, mint legrégebbi lakóink, imádja, mikor végül kironthat a kennel rácsai közül és megindulhat. A séta során örömmel fedezi fel a környéket, határozottan igyekszik előre, de boldogan áll meg egy kis simogatásért, egy-két fotó kedvéért. Hát, nem ragadós, ahogy vigyorog a kamerába?

Zafír a többi kutyustól nincs elragadtatva, így inkább egyedüli kutyának ajánlanánk. Az embert nagyon szereti, csak úgy bújik a kézbe, füleinek, pofijának vakargatásával rögtön le lehet venni a lábáról. Megfigyeltük, hogy minden játékot nagy gonddal őriz, mintha a kölyke lenne beviszi a házba, óvja, nyalogatja, néha megmutatja, hogy még megvan.

Zafír átesett az ivartalanításon, így gazdikereső szakaszba lépett elő. Olyan gazdit keresünk számára, aki kellő határozottsággal, a fajta ismeretével rendelkezik, de emellett megadja azt a szeretetet, amiben eddig is része volt. Nagyon várjuk a hívásokat a 06205435092-es telefonszámon.
Zafír Csévharaszton, Pest megyében várj a látogatóit.