Csellengő

Csellengő

  • kan
  • Csellengő
  • Csellengő
  • Csellengő
  • Csellengő
CsellengőCsellengőCsellengőCsellengő

Csellengő 3 év körüli tacsi jellegű fiúcska.Csévharaszton kóborolt, és kétségbeesésében azt látta a legjobb döntésnek, ha a postáshoz szegődik, és árnyékként követi őt. Egy teljes napot becsülettel végig „dolgozott”, futott a bicikli mellett, de sajnos a nap végén nem kísérhette haza a hölgyet. Ekkor kerültünk mi a képbe.

Azonosítót persze nem találtunk, amit nem is igazán bánunk azok után, hogy a nyakán erősen kopott volt a szőr, ebből arra következtetünk, hogy eddig láncon élt. 😣 A törvényi előírásoknak megfelelően két hétig az eredeti gazdát kerestük, de senki nem jelentkezett. Talán a sorstól kapott új esélyt, hogy egy igazán boldog kiskutya lehessen. 🤞

Csellengőnek olyan gazdit keresünk, aki tisztában van azzal, hogy milyen egy örökmozgó kutya mellett az élet, aki tud és szeretne is időt szánni arra, hogy érdemi időt töltsön a kutyusával. Ő örül minden foglalkozásnak, legyen szó sétáról vagy játékról, de ha van már kutyusod az sem zavarja, persze csak abban az esetben, ha egy szemrevaló hölgyemény lesz az új lakótárs. Fiúkkal inkább domináns, de az ivartalanítást követően ebben is csak előnyére változott.

Érdeklődni a 06 20 543 5092-es számon tudtok, illetve a szombati nyílt napunkon is megismerkedhettek vele.