Csicsó

Csicsó

  • szuka
  • Csicsó
  • Csicsó
  • Csicsó
CsicsóCsicsóCsicsó

Ha már úgyis itt a csicsóka szezonja, itt az ideje, hogy megismerkedjetek a mi kis kertünk csicsókájával. 🙂

Csicsóka 2019 novemberi születésű, ivartalanított leányzó, aki Csévharaszt utcáin kóborolt, nagyon rossz állapotban. Medencéje, bordái túlságosan is jól láthatóak voltak, hetek óta éhezhetett, amikor rátaláltunk. Fiatal kora ellenére már része lehetett bántalmazásban, mert először bizalmatlanul méreget mindenkit, de egy séta során könnyen a szívébe lehet férkőzni. Nagyon várja Ő is a szombatokat, örül az ismerős kezek fejvakargatásainak, simogatásainak. Az biztos, hogy a kutyaiskolával járó szocializáció mindenképpen szükséges számára, hogy az idegen helyzeteket jobban tudja kezelni és általánosságban is egy kiegyensúlyozott kutyus válhasson belőle.

Fajtársaival jól kijön, de az etetésnél el kell különíteni. Sajnos, az éhezéssel telt hetek nagyon mély nyomot hagytak benne, így az ételt nagy vehemenciával őrzi, azonnal ráugrik, elkezdi enni és lesz ne mulass annak a négylábúnak, aki megmeri közelíteni! Etetési időn kívül nagy örömmel játszik kenneltársával, Josh-sal, a két óriás hatalmas bulit tud csapni a kennelben.

Olyan gazdit keresünk Csicsókának, aki kellő határozottsággal és következetességgel, kellő foglalkozással tudja segíteni fejlődését, hogy kis, sérült kamaszból, egészséges, kiegyensúlyozott felnőtt kutyus lehessen. Ha úgy érzed, hogy Te vagy az, akire Csicsóka vár, akkor ne habozz és hívj mindet a 06205435092-es telefonszámon.

Csicsóka szeretettel várja a látogatókat Csévharaszton, Pest megyében.