Csicsó

Csicsó

  • Csicsó

Volt ám gazdisodás is. Nem volt egyszerű eljutni idáig, de sikerült!!! Csicsó kutyusunk egy cane corso kutyus barinője lett.
A történet még tavaly kezdődött. Egy kedves pár meglátogatott minket, és elmondták, hogy szeretnének a kutyusuk mellé egy társat. Ami a bibi a történetben, hogy a kuyta pasi nem igazán volt együttműködő sajnos. Nem fogadott el senkit. ??
A gazdik azonban nem adták fel!!! Hívtak hozzá szakembert, sok-sok foglalkozás, jótanács, tanulás,és az idén újra kezdtük az ismerkedést. A kutyusuk már sokkal nyitottabb volt, sokat sétáltak együtt, és szerelem lett . Mi és a gazdik biztosra mentünk. A rendszeres itteni séták után szombatonként autóval elvitték Csicsót és hazai terepen sétáltak. Mivel minden jól alakult,ezért a gazdiknak volt még egy nem mindennapi kérésük. Szerették volna elvinni Csicsót egy éjszakára. Szokatlan helyzet, de mindent a védenceink biztonságáért. Igent mondtam. A „nászéjszaka ” jól sikerült. Boldogan alszanak egymás mellett, szóval dúl a szerelem. ?
Mielőtt még bárki félre értené, mindkét kutya ivartalanítva van.Ami fontos, hogy minden nehézség ellenére Csicsó már magtalálta az otthonát!! Köszönjük az örökbefogadást. Nagyon várjuk a fotókat, és az újabb gazdijelölteket.