Gerald

Gerald

  • kan
  • Gerald
  • Gerald
  • Gerald
  • Gerald
GeraldGeraldGeraldGerald

Gerald Karcagról került hozzánk, egy év körüli fiúcska, aki a napokban át is esett az ivartalanításon, így beáll Ő is a sorba szerencsét próbálni! Motivációs levele az alábbiakban olvasható:

“Gerald vagyok és hidd el, velem jobb lesz az életed! A képek kicsit csalókák, maximum a térdedig érek, ha mind a négy mancsom a földön van. Persze, két lábon állva már éppen felérem a tested mellett lógó kezedet, igyekszem kényelmessé tenni az együtt töltött időnket. 😉 Nem mondom, sokat hallom itt a Menedékben, hogy “Jajj, de izgága vagy!”, de szerintem ez csak jót jelenthet, mert közben mindig mosolyognak és nevetgélnek a lányok. Van ez a bigyó, amit heti egyszer a nyakörvemre csatolnak, azt nagyon szeretem! Olyankor kimegyünk onnan, ahol a kaját is kapni szoktuk (jó hely, de kint a szagok SOKKAL jobbak!), és az csuda jó móka! Nem tudok betelni a sok újdonsággal! Fű, fák, virágok mindenütt és annyi illat van, hogy mindnek a forrását ki akarom ismerni, de sajnos nincs rá időm. Azt mondják itt, hogy ha lesz egy gazdim, akkor minden nap mehetek felfedezni! És állítólag minden nap van játék és simogatás is. Tény, ami tény, imádok futkorászni, ugrándozni, az biztos, hogy ha mi összejövünk, akkor sok közös dolgunk lesz. Jó lenne suliba járni, azt hallottam ott roskadásig tömik a gazdik a kedvenceik pocakját! Muszáj megtudnom, hogy ez igaz-e!
Ha szeretnéd, hogy én legyek a Te kedvenced, akkor hívd fel Verát a 06205435092-es számon vagy írj itt ezen a Facebookon a Menedéknek! (Megmondom őszintén, nem tudom, hogy ezek mik, itt súgtak Nekem picit a gondozóim.)
Azon a napon pedig, amiből csak egy van egy héten (szombat – a szerk.), gyere el is ismerkedjünk meg! Foghatod azt az izét, amit a nyakörvemhez csatolnak! Ó, igen, jelenleg Csévharaszton, Pest megyében lakom, de két perc alatt költözésre készen vagyok, ha azt mondod, mehetünk!”