Kokó

Kokó

  • kan
  • Kokó
  • Kokó
  • Kokó
KokóKokóKokó

Sziasztok!

Kokó Kisvárdáról került hozzánk, sajnos előélete ismeretlen. Valószínűleg a vidéki kutyatartási “kultúra” áldozata. Mindenesetre Nálunk hamar berendezkedett és most itt az ideje, hogy gazdit keressünk Neki!

Kokó másfél év körüli, ivartalanított fiúcska. A kicsinyítő képző azért erős, hiszen nem egy apróságról beszélünk, lélekben azonban olyan mint egy gyerek. Kissé szertelen, az ember ölébe szívesen bújna, örökké vigyorog és hatalmas izgatottság fogja el, amint valaki az Ő lakhelye felé veszi az irányt. Lakótársával, Redbullal, jól kijön, de azért az a biztos, hogy ha nem kerül étel a mixbe. Kan kutyákkal szívesen felvenné kesztyűt, pórázon sétálva szívesen pécézi ki magának a szembe jövő négylábúakat, azonban ez kellő határozottsággal és következetességgel korrigálható.
A kutyaiskolában bizonyára brillírozna, fontos is, hogy az alapképzésen átessen, hiszen mégis egy nagy erejű szőrgombócról beszélünk, akivel igenis tisztázni szükséges, hogy nem ő, aki a nadrágot hordja.

Olyan gazdit keresünk Kokónak, aki a sok szeretet és törődés mellett következetesen, határozottan megtanítja Neki, miként is szükséges egy jól nevelt gazdis kutyának viselkednie és nem muszájból, hanem boldogan teszi bele az időt és energiát a tanulásba! Egyet megígérhetünk: Kokó ezt meg fogja hálálni! ❤ Érdeklődni a 06205435092-es telefonszámon van lehetőség, a lelkes jelölteket pedig Csévharaszton, Pest megyében várja Kokó egy séta keretein belül történő ismerkedésre!