Lucky

Lucky

  • kan
  • Lucky
  • Lucky
  • Lucky
  • Lucky
  • Lucky
LuckyLuckyLuckyLuckyLucky

Szuperhős szupergazdit keres!

Van egy erős tippem, miszerint minden menhelyen van – de legalább egyszer megfordult – egy Lucky nevű kutyus. Bízom benne, hogy a mai nap bemutatott lakónkra nem csak nevét illetően köszön rá a szerencse, de egy varázslatos gazdijelölt – aki talán épp ezeket a sorokat olvassa – is jelentkezik, hogy négylábú társává fogadja a mi Luckynkat.

Lucky immár több, mint három éve a Menedék lakója, egy benzinkútra szegődött el, ahonnan megfelelő önéletrajz hiányában elküldték. Végül Nálunk lelt ideiglenes otthonra. Az itteni munkái közé tartozik a szombati sétáltatók alapos kifárasztása, fegyelem tartása illetve volt már rá példa, hogy véradóként állt helyt, hogy egy társán segíthessenek az orvosok. Mondom én, hogy szuperhősről beszélünk!

Ahogy azt a képregényekből készült filmek korában tudjuk, a szuperhősök bizony önfejű lények tudnak lenni. Kan kutya láttán halványan Hulkra emlékeztető tulajdonságokat mutat, de bármelyik leányzó Wonder Woman a szemében, így vagy egyedüli kedvencnek vagy szuka kutya mellé ajánljuk. Az emberekért a csillagokat is lehozná az égről, legyen az felnőtt vagy gyerek. Nagyon vágyik az ember közelségére, az együtt töltött időre. A cicákkal való kapcsolata nem ismert.

Ha felkeltettem az érdeklődésed és szeretnél találkozni ezzel a csupaszív, kedves, okos mackóval, akkor ne habozz és keresd a személyi asszisztensét a 06205435092-es telefonszámon.

Kalandra fel! 🦸‍♂️